Favorites RSS
Понеделник, 11.10.2021, 14:28
Мистерии в Египет и Америка

Древен Египет и Америка крият много мистерии и загадки. Много известни автори предполагат, че мистериозните градове по света са създадени с помощта на напреднали технологии и знание, притежавани от изгубени цивилизации, които най-вероятно са били по-напреднали и от нас. Други учени не вярват на това, че някога са съществували такива развити цивилизации на Земята и всичкото това познание им е било дадено от древни астронавти, които са дошли от небето. Повечето учени не вярват в нито една от тези две теории и се опитват да обяснят древните загадки, основавайки се на религия и ритуали. Съществуват обаче няколко града, които създават противоречие между всички тези теории.
 
Според официално приетите факти не е имало връзка между Стария и Новия сват преди Христофор Колумб. Но многобройни прилики между Египет и Америка предполагат, че те имат общ произход. И на двете места има огромни пирамиди, които са подравнени с основни точки. И двете цивилизации имат мегалитни по големина камъни, които са свързани с изключителна точност. И в двата случая са налични интригуващи пудатини по много недовършени каменни блокове. Използвали са уникална конструкция с помощта на Г-образно оформени ъгли. Използват еднакви метални скоби, които държат огромните камъни на място.
 
Народите и на двете места използвали процеса на мумифициране, за да запазят и почетат техните мъртви. Тези неоспорими прилики предполагат, че и двете древни култури са били повлияни от един и същ общ сложен източник.


публикувано от sanovnik на 19.09.2011 12:36
 

Коментари: