Favorites RSS
Понеделник, 11.10.2021, 14:22

Помня още един сън от миналата нощ. Бях на почивка на морето. Бяхме на плажа и решихме да отидем да поплуваме. Когато погледнахме към водата, видяхме че има вълнение с огромни вълни. Взехме си надуваеми предмети, за да ни държат и да сме по-спокойни. Влязохме във водата и започнахме да плуваме и да се радваме на вълните. Те ни подхващаха и бутаха надалеко. Странно, но посоката на вълните беше успоредна на брега, така че вълните не ни изблъскваха навън, нито ни теглеха навътре в морето.


По едно време се оказах на място, цялото във вода, като че ли част от града беше залята. Имаше една стълба, която водеше към нещо като тунел. Изкачих се по нея и когато стигнах входа видях, че вътре има друг човек. Тунелчето беше малко и тясно и двама не могат да се разминат вътре. Беше под формата на триъгълник. Тръгнах да се връщам, за да направя място за другия човек, който искаше да излезе.


Тогава обаче човекът ми каза бързо да вляза. Аз го послушах и побързах да вляза вътре. В следващия момент точно пред вратата на тунела се строполиха големи камани от небето. Не знам от къде са паднали, но благодарих много на човека. После сънят свърши.


публикувано от blade на 13.01.2012 13:59
 

Коментари и тълкувания:

Какво мислите за този сън? Споделете мислите си.