Favorites RSS
Понеделник, 11.10.2021, 13:48

Скоро сънувах, че пътувам на далечна екскрузия. Отидох на огромен остров, където имаше голям град. Аз отседнах в някаква малка къщичка на най-високия връх, който се издигаше много над останалите постройки на острова. От това място се разкриваше обширна панорама. Виждаха се огромни и интересни сгради в центъра на града. Влязох в къщичката и разгледах вътре. Беше скромно и малко занемарено, но уютно като цяло. Самата къща беше на ръба на скала, от която надолу започваше отвесен скален склон към града.


В единия край на къщата имаше и дупка, от която може да се види направо града. Дупката беше в земята и беше притворена само с някаква решетачна материя против комари. Хвана ме страх да не падна и се отдалечих. Исках да снимам града от това място и излязох навън. Изкачих се на едно възвишение с полянка точно до къщата. Тогава видях обаче, че батерията на фотоапарата е паднала. Погледнах към гледката надолу към града. Усеих силен страх, че мога да падна надолу и нещо започна да ме дърпа и се запързалях по полянката към пропаста. В един момент обаче се осъзнах и се хванах за тревата и започнах да се дърпам обратно.


Спасих се бързо и влязох обратно в къщата. Там имаше някаква жена, която започна да ми се кара за нещо, което не помня, но беше доста неуместно. Доста ме ядоса и бързо я изгоних. След това тръгнах на разходка към града. Хванах някаква малка пътечка, която се вие около скалите надолу. След стотина метра тя се превърна в голяма улица и около нея имаше къщи. Видях едно дете, което струва ми се беше познато, и започнах да му се оплаквам от жената, която по-рано ми се беше скарала. Така после сънят свърши.


публикувано от blade на 13.01.2012 13:46
 

Коментари и тълкувания:

Какво мислите за този сън? Споделете мислите си.