Favorites RSS
Понеделник, 11.10.2021, 14:21

Миналата нощ сънувах, че съм част от баскетболен отбор. Отборът беше съставен от играчи от университета, в който уча, но в същото време играехме в NBA. Странно, но един отбор ни гостуваше в София, в новата зала Армеец. Отборът беше Маями Хийт и беше дошъл с всичките си звезди. Предстояха два мача. Залата изглеждаше много по-добре от реално, имаше много светлинни ефекти и много публика. Аз обаче знаех, че ще паднем, понеже отборът ни като цяло не беше тренирал много и не бяхме особено добри. Дори не поисках да играя в първия мач, а само гледах отстрани, понеже така или иначе нямаше с какво да им помогна. Маями ни биха с много, но и нашият отбор игра достойно. Имаше много интересни положения и комбинации.


След това видях, че в отбора ни има потенцял и се навих за втория мач да играя и да ги победим. За треньор имахме един човек, който играе в един телевизионен сериал, но в него по принцип е треньор по американски футбол. Може би и затова изобщо не го биваше в баскетбола. Затова ние започнахме да си тренираме сами. Усилено отигравахме заучени положения и схеми и се готвехме за втория мач.


Малко преди втория мач аз се пригатвях и тръгнах към залата, където ще играем. Стигнах и влязох в някакво коридорче, откъдето се влиза в голямата зала. Оказа се обаче, че вратата е заключета. Там чакаха още няколко човека. Аз започнах да търся друга врата, откъдето може да се влезне, но другите също бяха заключени, а и очевидно не водеха към залата. После някой отключи вратата и хората, които чакаха влзенаха вътре. Попитах защо е било заключено, но и те не знаеха.


Отвътре излезна един приател, който също беше в отбора. Той беше с мокри дрехи. Каза, че някой от другия отбор го бил намокрил и отива да се преоблече, а после ще се върне. Аз се ядосах, че са го намокрили и му предложих изобщо да не играем с тях повече и да си ходим. Той прие и каза, че тръгва към тях, понеже е мокър, а пък аз ако мога да му взема багажа и да ида при него. Той тръгна с още един наш познат от отбора.


Аз отидох да търся багажа му в съблекалнята. Намерих раницата му и до нея неговия телефон. Тогава телефона позвъня. Предположих, че звъни нашият познат, с който той тръгна. Когато вдигнах, той ми каза, че ще ме чакат в някакъв магазин, близо до общежитията на университета. И така сънят свърши.


публикувано от blade на 13.01.2012 13:38
 

Коментари и тълкувания:

Какво мислите за този сън? Споделете мислите си.