Favorites RSS
Понеделник, 11.10.2021, 14:22

Скоро сънувах, че предстои голям апокалипсис. Нещо като голямо бедствие, което може да убие много хора на Земята. Когато чух за това, в началото не повярвах и не обърнах много внимание. Всички в квартала обаче бяха заминали надалеко, за да се спасят. Аз бях останал сам с моята приятелка вкъщи. Не помня дали заради нея или сам реших да си приготвя малко багаж и се съгласих за всеки случай и ние да отпътуваме.


Започнах да събирам вещи от първа нужда и такива, които не искам да загубя. В един момент погледнах през прозореца и видях огромни черни облаци, които се задават на хоризонта и настъпват бързо към нас. Притесних се, че не съм си приготвил всичкия багаж, но набързо прибрах още няколко неща в раницата си и бях готов.


Пред жилището ни чакаше моторна лодка, с която отпътувахме и избягахме от облаците. Лодката я караше Нани - футболист от Манчестър Юнайтед. По принцип този фурболен отбор не ми допада особено, а и самия футболист, но нямам нещо особено против него и се зарадвах, като го видях. Той ми показа, че има някакви интересни карти за игра, но се бяха намокрили. Аз ги взех да ги разгледам и ги наредих на задната част на моторницата, за да могат да изсъхнат.


След известно време стигнахме на някакво много спокойно и екзотично място и паркирахме на брега. Имаше много дървета, а водата беше спокойна и с фин светло син цвят. Имаше много хора, които също бяха избягали на това място. Тогава един приятел се появи, дойде да ме поздрави и ме викна да играем на някаква игра. Така после сънят свърши.


публикувано от blade на 13.01.2012 13:24
 

Коментари и тълкувания:

Какво мислите за този сън? Споделете мислите си.