Favorites RSS
Понеделник, 11.10.2021, 14:24

В началото на сънят ми отивах на училище. Бях малко притеснен, понеже започваше новата учебна година. Когато стигнах училището, имах проблеми с децата около мен, които ми се присмиваха. Целият ден премина ужасно, тогава по някаква странна причина умрях.


Следващото нещо от съня, което помня е, че бях в домът на баба и дядо. Бяхме в двора на къщата и имаше други хора, които ме подготвяха за пътуване към небето. Трябваше да полегна за известно време преди да мога да тръгна.


Когато пристигнах, бях много развълнуван. Но като се поразходих малко, осъзнах, че има нещо нередно. Мястото не беше добро и не беше такова, каквото го очаквах.


Не вярвах, че съм умрял. Исках да се върна обратно в света на живите. Отидох пак в училище, но когато се опитах да заговоря хората, те се държаха сякъш съм дух и бягаха от мен. Те не можеха да ме виждат или чуват, но по някакъв начин чувстваха моето присъствие. Тогава осъзнах, че наистина съм мъртъв.


Тогава по някаква причина тръгнах да търся моето куче. По пътя отново се опитах да разговарям с хората, но те отново бягаха от мен. В един момент от някъде изникна моя дъщеря, което е странно, понеже аз нямам деца. Тя донесе моето куче и каза, че тя и моята майка все още ме обичат.


След това отново се върнах на небето. Там яздех шейни и ходих по магазините, но все още бях объркан, понеже очаквах там да е различно.


публикувано от borko на 23.09.2011 12:15
 

Коментари и тълкувания:

Какво мислите за този сън? Споделете мислите си.