Favorites RSS
Понеделник, 11.10.2021, 14:23

Скоро сънувах сън, в който съм с приятеля ми и се разкарваме вкъщи. Домът ни се намира на място заобиколено с гора. Късно е през нощта и той поглежда към мен и казва, че иска да ми покаже нещо, но трябва да му се доверя и да не се плаша. Погледнах го странно, но все пак се съгласих и той си свали ризата и започна да се превръща в черен вълк с искряща козина, която отразява светлината от луната.


После ме погледна и каза, че трябва да го приема такъв какъвто е. Избяга в гората и аз го последвах. Когато го намерих, се бяхме озовали близо до едно езерце, а той се беше превърнал отново в човек. Стоеше на една скала и не помръдваше. Когато се приближих, той ме погледна и каза, че се надява да не ме е изплашил и че иска да направя избор.


Аз се съгласих, после той слезе от скалата, дойде до мен и ме целуна. След това го направихме на полянката, на брега на езерото. Той свърши вътре в мен и после се оказа, че имаме бебе. Когато приятелят ми разбра за това, каза, че трябва да се махнем от това място. Преместихме се да живеем в града. Когато родих бебето, разбрахме от сестрата, че ще е като баща си.


публикувано от angelika на 18.09.2011 09:45
 

Коментари и тълкувания:

Какво мислите за този сън? Споделете мислите си.