Favorites RSS
Сряда, 13.10.2021, 00:39
Янина

Янина - женска форма на Ян.

Янислав

Янислав - форма на Янко.

Янислава

Янислава - форма на Янa.

Янита

Янита - женска форма на Ян, умалителна форма на Яна.

Яница

Яница - женска форма на Ян .

Янка

Янка - женска форма на Янко, умалителна форма на Яна. Празнува имен ден на Еньовден - 24 юни.

Янко

Янко - форма на Ян. Празнува имен ден на Еньовден - 24 юни.

Янкул

Янкул - форма на Янко.

Янчо

Янчо - форма на Янко.

Янчул

Янчул - форма на Янко.