Favorites RSS
Неделя, 30.12.2018, 15:32

Миналата нощ сънувах, че идва краят на света. Потърсих това в различни сайтове и това може да се тълкува, като резултат от голям стрес. Аз обаче не се чувствам подложен на голям стрес и самият сън не беше стресиращ.


От това, което помня, морето и водата участваха много в този сън. Аз съм израстнал край морето и сега също живея близо до него. Имаше някакъв вид земетресение и хората бяха разтресени. През цялото време имаше хора навсякъде около мен и това придаде някакво спокойно чувство в мен, пожене в други сънища, където съм сам, се чувствам сякаш има бомба със закъснител. После погледнахме към небето и можеше да се видят метеори, топки от огън, които бавно падаха от небето. Тогава разбрах, че това е края на света.


Не мисля, че този сън просто символизира колко съм стресиран. Аз вярвам, че един ден края на света може да настъпи и това не ме притеснява. Сънят не беше като някой кошмар. В момента съм в процес на смяна на работата, но това изобщо не ме стресира. Друго нещо, което ми направи голямо впечатление в съня, е унищожен храст от рози.


публикувано от hide на 13.09.2011 15:39
 

Коментари и тълкувания:

Какво мислите за този сън? Споделете мислите си.

Според мен, въпреки че се мислиш за спокоен и не си под напрежение, нещо в теб иска да ти каже, че всъщност имаш проблем, който игнорираш. Може ти и твоята религия да вярва в края на света, но това не пречи все пак да има някакъв скрит страх вътре в теб от това, какво ще се случи след това.

публикувано от blade на 20.09.2011 17:23